PhoneFix Telefonų remontas: +370 681 62157

  • Susisiekite

    +370 681 62157
  • Vilnius

    S.Žukausko g. 1
  • Pirmadienį-Šeštadienį

    I-V 10:00-18:00 VI 11:00-16:00
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dėl kokių priežasčių telefonas gali neįsijungti?

Mobilaus telefono gali nepavykti įjungti dėl daugelio priežasčių. Ypatingai žiemos metu mobilieji telefonai nėra apsaugoti nuo žemos temperatūros, neretai pasitaiko, kad ilgesnį laiką pabuvus lauke telefono baterija ima sparčiai sekti, o galiausiai įrenginys išsijungia.

Tai viena iš pasitaikančių priežasčių, kitais atvejais telefonas gali neįsijungti dėl atitinkamų gedimų, kylančių telefoną numetus, apliejus skysčiu ar nutikus kitoms situacijoms.

Tokiais atvejais neįsijungiantis telefonas gali įspėti apie atsiradusį gedimą.

Neįsijungiantis telefono ekranas gali reikšti telefono ekrano gedimą. Programinė mobiliojo įrenginio sistema gali veikti nepriekaištingai, tačiau dėl sugedusio telefono ekrano įrenginio valdyti neįmanoma. Šis gedimas itin dažnai pasitaiko kai telefonui nukritus ant žemės ar didesne smūgio jėga prilietus kitą paviršių yra pažeidžiamas mobiliojo įrenginio ekranas. Vis dėlto, neišbandžius kelių žingsnių, neverta daryti skubotų išvadų, jog turimas mobilusis telefonas sugedo.

Ką daryti, jei IPhone telefonas neįsijungia?

Yra keli pagrindiniai žingsniai IPhone telefonų vartotojams, kurių mobilieji telefonai neįsijungia. Šio telefono dažniausiai gali nepavykti įjungti po bandymo atkurti duomenis iš atsarginės duomenų kopijos. Nutikus šiai situacijai rekomenduojama patikrinti, ar telefono ekranas neįsijungia bandant mobilųjį įkrauti.

Telefono pakrovėją galima prijungti prie elektros lizdo ar kompiuterio. Jei atlikus šį žingsnį nesulaukiama pokyčių, vilčių prarasti nereikėtų. Gali būti, kad telefono įkrovimui skirtas laidas yra sugedęs. Norint įsitikinti užtenka tiesiog pabandyti įkrauti telefoną kitu laidu. Jei telefono akumuliatoriaus nepavyksta įkrauti ir su kitu laidu, telefoną galima mėginti perkrauti.

Tai padaryti reikėtų tuo pačiu metu paspaudus „Home“ bei telefono išjungimui ir įjungimui skirtus mygtukus. Atitinkamai pagal telefono modelį norint perkrauti mobilųjį įrenginį tuo pačiu metu paspausti reikia įjungimui bei telefono garso mažinimui skirtą mygtuką. Gali būti, kad atlikus ir šį žingsnį turimas iPhone vis tiek neįsijungs. Tokiu atveju galima išbandyti dar vieną šios situacijos sprendimui skirtą būdą. Mobilųjį telefoną prijungus prie „iTunes“ aplikacijos atstatyti įrenginio duomenis dar kartą.

Jei aplikacijai nepavyksta atpažinti mobiliojo įrenginio, tuomet jį reiktų nunešti į taisyklą. Mobiliųjų telefonų taisykloje specialistai įvertins gedimo priežastį ir suras tinkamiausią jo sprendimo būdą, kai telefoną dar galima sutaisyti.