PhoneFix Telefonų remontas: +370 681 62157

  • Susisiekite

    +370 681 62157
  • Vilnius

    S.Žukausko g. 1
  • Pirmadienį-Šeštadienį

    I-V 10:00-18:00 VI 11:00-16:00
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Įsigijote naują iPhone? Apple išmanieji yra tikrai geidžiamiausi telefonai visame pasaulyje, tad tikrai nenuostabu, jeigu vieną kartą išbandę nusprendėte ir toliau naudotis šiais išmaniaisiais įrenginiais. Tikimės, kad telefonas jums tarnaus sėkmingai, tačiau prieš pradedant naudotis nauju, ko gero svarbu žinoti, kaip perkelti duomenis iš iPhone į iPhone, kurį ką tik įsigijote? Tai tikrai nėra pernelyg sudėtingas procesas. Šiame straipsnyje mes jį apžvelgsime.

Paruoškite abu iPhone išmaniuosius telefonus duomenų perkėlimui

Prieš pradedant perkėlimą, abu iPhone turi būti tam paruošti. Štai ką reikia daryti:

  1. Atnaujinkite savo iPhone. Įsitikinkite, kad abiejuose įrenginiuose veikia naujausia iOS versija, kad išvengtumėte bet kokių suderinamumo problemų.
  2. Padarykite atsarginę senojo iPhone duomenų kopiją.  Jei norite perkelti visus duomenis, geriausia pasiruošti naują atsarginę kopiją (backup). Tai galite padaryti naudodami iCloud.
  3. Pasiruoškite savo Apple ID. Įsitikinkite, kad žinote su senuoju iPhone susieto Apple ID prisijungimo duomenis. Priešingu atveju atkurkite savo prieigą prisimindami ir/ar pasikeisdami slaptažodį.
  4. Įkraukite abu įrenginius. Įsitikinkite, kad abu iPhone įkrauti bent iki 50 %, kad duomenų perkėlimo proceso metu būtų išvengta trikdžių.
  5. Be to, geriausia, kad abu įrenginiai būtų prijungti prie stabilaus Wi-Fi tinklo.

Duomenų perkėlimas iš iPhone į iPhone

Dabar, kai jau esate pasiruošę, pereikime prie pagrindinės dalies. Štai gidas, kaip žingsnis po žingsnio perkelti duomenis iš iPhone į iPhone naudojant iCloud.

  1. Visų pirma – sukurkite atsarginę seno telefono kopiją per iCloud.
  2. Eikite į Settings
  3. Atsidarykite savo paskyrą [Jūsų vardas]
  4. Spauskite iCloud
  5. Spauskite ant iCloud Backup
  6. Galiausiai pasirinkite Back Up Now.
  7. Duomenų perkėlimas į naują iPhone. Pradėkite naujojo iPhone sąranką ir, kai gausite pasiūlymą, pasirinkite „Restore from iCloud Backup“
  8. Prisijunkite ir pasirinkite tinkamą duomenų kopiją (Backup). Čia reikia prisijungti su savo Apple ID. Paspaudus, duomenų perkėlimas prasidės!

Taip pat galima tai padaryti ir per iTunes bei QuickStart funkciją. Su pastarąja viskas tikrai labai paprasta:

  •   Suglauskite savo telefonus arba pridėkite juos prie pat vienas kito. Jei abiejuose įrenginiuose įdiegta iOS 12.4 arba naujesnė operacinės sistemos versija, galite naudoti Quick Start. Padėkite prietaisus šalia vienas kito ir vykdykite ekrane pateikiamas instrukcijas.
  •   Nuskaitykite animaciją su senuoju iPhone. Naujo iPhone ekrane pasirodys animacija; nuskaitykite ją senojo iPhone kamera.
  •   Įveskite senojo iPhone slaptažodį. Įveskite senojo iPhone slaptažodį naujajame iPhone ir vadovaukitės instrukcijomis, kad nustatytumėte Face ID arba Touch ID.
  •   Pasirinkite perkeliamus duomenis. Pasirinkite, kokius duomenis norite perkelti, ir pradėkite duomenų perkėlimą.

Štai ir viskas. Kaip matote, procesas tikrai yra sklandus bei gana paprastas!